addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

WWDC-special och sommaravslutning

Sommaren närmar sig med stormsteg, och så gör även WWDC årsmodell 2012. För att fira båda i en smäll håller vi sommaravslutning måndagen den elfte juni. Vi samlas från klockan 18 så att vi har tid att diskutera och förutspå keynoteinnehåll (och glädjas åt att vi sluppit stå i kö hela natten). Sedan blir det naturligtvis följande av någon form av liverapportering och löpande kommentarer av det som presenteras.

Knowit bjuder på öl och tilltugg, och efteråt kan vi om intresse finns gå vidare för fler öl och fotbollstittande.

Efter mötet tar Cocoaheads Göteborg sommarledigt, men vi återkommer efter semestrarna med förnyad styrka.

Väl mött!

 

 

PS. Jag (Daniel) har bokat bord för 8 personer på O'learys centralstationen. Hör av er till mig ([masked]) ni som vill gå vidare dit efteråt. FCFS! Ds.

Join or login to comment.

19 went

Our Sponsors

 • Varvet

  Central mötesplats. Mat och dryck till möten.

 • Football Addicts

  Central mötesplats. Mat och dryck till möten.

 • Stendahls

  Central mötesplats. Mat och dryck till möten.

 • Macforum

  Mat och dryck till möten.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy