addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Casper N.

Location:

Copenhagen

Member since:

January 21, 2008

Introduction

Interessen for PHP er årelang, men erhvervsmæssigt har jeg arbejdet med det de sidste 3 år for internetudbyderen A+. Er i øjeblikket i gang med at skrive speciale om authentication frameworks (i PHP naturligvis) på erhvervsakademiuddan­nelsen i IT.

What Casper N. is saying about this Meetup Group

Det viste sig jo, at dependency injection langt fra var så hokus-pokus agtigt som frygtet. Selv relativt uerfarne udviklere ville snildt kunne følge med. Især bemærkede jeg at der sgu var gjort lidt ud af forarbejdet for præsentationen, og det hører bestemt til en af de mere glædelige overraskelser rent faktisk at få lidt baggrund, kræsede billeder og skægge indslag med som ekstra bonus ;-)


Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

  • Eye4web

    Lokation + drinks & snacks

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy