addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Konform.com - webdesign og PHP udvikling, søger 1-2 programmører

From: Jimmi W.
Sent on: Friday, June 22, 2012 9:33 AM
Hey,

Jeg arbejder for Konform og vi søger p.t. 1-2 programmører. Gerne nogen med meget stor erfaring i webudvikling og dygtige til frontend og Ajax. Fuldtid, deltid eller freelance er interessant. 

Du skal kunne objekt orienteret PHP.

Vi arbejder med Zend framework, twitter bootstrap og bruger mootools (minder om jQuery, så bare rolig...) som javascript framework.
Derudover bruger vi GIT som SCM system.

Hvis du har en konto på gitorious, github, beanstalk eller lignende, så tilføj gerne et link til den også.

Læs mere på konform.com eller kontakt Jesper på [address removed]

Hilsen Jimmi Westerberg
Udvikler hos Konform

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy