addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Meetup#2 - hos HK data i Moelv

Vi følger opp med å invitere dere alle til nytt meetup ved vårt kontor i Moelv. Etter innspill på forrige meetup har vi bestemt oss for å ha tema på denne meetupen. Vi har jobbet mye med overgang fra 32-bit applikasjoner til 64-bit applikasjoner og deler våre erfaringer med dere.

Agendaen blir noe ala dette:

Velkommen - kaffe og noe "attåt"

Hans Kramprud deler erfaringer fra overgangen 32-bit til 64-bit, det åpnes også for spørsmål/tilbakemeldinger slik at vi kan ha en erfaringsutveksling på tvers.

Vi serverer noe å spise rundt kl. 17.30.

Eventet avsluttes ettersom når folk ønsker å dra. Det går tog ned mot Oslo rundt halv hver time. Det tar to timer til Oslo og 1,5 time til Gardermoen. Er det noen langveisfarende så kan vi hjelpe til med overnatting.

På grunn av at vi må bestille mat er det bindende påmelding innen 15. mars. Send e-post til [masked] for å melde deg på.

Vi gleder oss til å ta dere i mot her i Moelv!

Hilsen oss i HK data

Join or login to comment.

 • Torgeir A.

  Takk for et flott møte ja! Ser allerede frem til neste møte!

  Jeg synes alle delphi produkt er interressante uansett hvilken versjon av delphi de er laget i, som jeg nevnte lages jo standardversjonen av inno setup i delphi 2 og 3. Så håper ikke det er noen som lar være å komme på møtene fordi de føler de har for gammel versjon av delphi.

  March 22, 2013

 • Alf C.

  Flott møte i går! Masse tips, ikke bare om 64-bits programmering!

  Samtidig vil jeg minne folket om møtene som arrangeres av Londonkontoret og som legges ut etterhvert på youtube,com. I dag minnet Pawel om bruk av UML-tools også. Et hjelpeverktøy for design som mange ikke har fått med seg. Videre viste han kort eksempler på bruk av design, Go4.
  Developer Direct Session 2: http://www.youtube.com/playlist?list=PL4APVmQs5tUpYV6ffUshVsFIMK9gg8Sgy

  (Kan poste lenk til 'season 3' som ble avsluttet i dag senere)

  En annen interessant ressurs er kanskje denne http://blogs.embarcadero.com/stephenball/

  March 22, 2013

 • Alf C.

  Flott møte!

  March 22, 2013

 • Håkon R.

  Takk fra meg også for et flott møte HK data i Moelv inviterte til.

  Flere jeg snakket med poengterte at dette må vi fortsette med. Kan noen som har rettigheter til å opprette et Meetup#3 uten at vi setter tid og sted, men at det blir en tråd hvor vi kan legge inn ønsker på tema, samt signalisere om vi har noe å bidra med i forbindelse med disse. Tid og sted kan vi jo ta etter hvert, men jeg syns vi burde ha som mål å få til noe før sommern.

  1 · March 22, 2013

  • Ingeborg Hjelt K.

   Jeg kan gjøre det :) Kanskje greit med Oslo-området neste gang?

   March 22, 2013

 • Ingeborg Hjelt K.

  Takk for en flott kveld!

  March 22, 2013

 • Magne R.

  Hei igjen! Takk for en strålende torsdag på Moelv! En sjeldent bra forsamling av kompetanse og hygge! Stor takk til vertskapet! Vi fra IST forholdt oss som dere merket stort sett rolig på bakerste benk. Vi har jo i flere år nå puslet med våre egne sære gamle greier - til antatt liten interesse for de fleste andre - men vi satt nå der og tok til oss alle de gode rådene, og planen vår er i løpet av relativt kort tid å være i gang med dagens teknologi. Det ser vi umåtelig fram til, og det blir unektelig spennende å se hva vi møter på der inne i dyret. I den forbindelse KAN det nok hende vi slenger ut noen spørsmål mens vi fortsatt har hår igjen. Jeg har jo allerede notert meg din velvillighet, Torgeir. Og forhåpentligvis vil vi etterhvert være i stand til å gi noe tilbake til fellesskapet. God påske!

  1 · March 22, 2013

 • Ingeborg Hjelt K.

  Vi er nå 13 bekreftede deltagere til i morgen :) Noen flere som vil være med så er det bare å sende en e-post til [masked]. Vi sees!

  March 20, 2013

 • Knut H.

  Hei til alle,

  jeg takker for et raskt og positivt initiativ fra HK-Data. Skulle ha svart tidligere. Dette utvikler seg akkurat i en slik jeg hadde håpet.
  Mitt problem er en frist til påske som gjør at den foreslåtte uka ikke går. Hvis flere skulle finne vansker med et møte så tett oppi påsken, og påmeldingen er tynn, kommer jeg til Moelv neste gang.
  mvh
  Knut Hove (UMB)

  March 10, 2013

  • Ingeborg Hjelt K.

   Vi kjører denne meetupen som planlagt. Det vil alltid være noen som ikke kan og det er viktig å faktisk få holdt meetups. Dersom det er interesse for temaet så kan vi jo ha et meetup til med det en gang senere. Vi håper selvfølgelig også at andre vil arrangere nye meetup med andre tema :)

   March 15, 2013

 • Jørgen O.

  Det forrige møtet ga mersmak, så jeg tar turen til Moelv :-)

  March 14, 2013

 • Alf C.

  Ved hjelp av f.eks. Teamviewer burde det også være mulig for folk å delta remote, også fra Finnland om du har internett-aksess.
  Men selvsagt vll det være mest hygggelig om mange møter opp fysisk også til sosialt prat.

  March 8, 2013

  • Ingeborg Hjelt K.

   Det kan jo være aktuelt for flere, bare si ifra. Vi har et møterom med utstyr for møter via video/pc. Litt avhengig av hvor mange som kommer så kan vi sitte der feks :)

   March 8, 2013

 • Kjell Erik H.

  Veldig bra tiltak, men nok en gang blir jeg forhindret fra å komme.
  Er på møte i Finnland, men fortsetter dere med å arrangere møter så må det vel en gang passe for meg også :-)

  March 8, 2013

 • Torgeir A.

  Dette skulle jeg gjerne vært med på, men jeg har et heldagsmøte i tønsberg med it-avdelingen for flere fylker den dagen som jeg ikke kan avlyse. :-/ Om dere har anledning til å vurdere andre datoer er det eneste dato som ikke passer for meg før påske, ellers er alt ok.

  March 4, 2013

  • Ingeborg Hjelt K.

   Vi endrer datoen til torsdagen slik at dere får blitt med :)

   March 4, 2013

 • Alf C.

  Høres interessant ut

  March 4, 2013

 • Ingeborg Hjelt K.

  Kom gjerne med tilbakemeldinger på både tema og tidspunkt.
  Dersom du tar toget fra Oslo ca. 13.30 er du her 15.30. Og da kan du komme rett til kontoret. Det er helt supert å jobbe på toget :)

  March 4, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy