addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Pizzakveld

 • Mar 5, 2008 · 7:30 PM
 • Den Røde Mølle

Hei alle sammen!

Det begynner å bli en stund siden vi treftes sist og det er på tide med ett nytt treff. Satser denne gangen på en mer uformell setting med pizza kveldstid. Formålet med denne kvelden er å møtes for å bli bedre kjent, ha det hyggelig sammen og utveksle erfaringer. Knut Eriksen fra Eriksen Data skal fortelle oss litt om hvordan han bruker Delphi.

Litt om foredraget.
Jeg har brukt Delphi 7 for å lage et system for givertjeneste. Det brukes av humanitære og ideelle organisasjoner for å registrere faste støttepartnere. I systemet er det flere søke og seleksjonsmuligheter. Ellers er det utskrift av giro, diverse flettebrev, danning av fil til avtalegiro og import av innbetalinger fra BBS. Det er også rapportering av skattefrie gaver til Skattedirektoratet. Som database brukes Advantage Database Server. Dette er en rimelig, men kraftig relasjonsdatabase fra Sybase iAnywhere med minimalt vedlikehold. Som accessmetode kan man bruke både SQL og ISAM basert på indekser.

Litt om meg selv.
Jeg har arbeidet som konsulent og systemutvikler gjennom eget konsulentfirma siden 1980, en del år med IBM’s minimaskiner og de siste 10 årene med PC og med Delphi siden versjon 4. Jeg har ingen forhandleravtale med Advantage eller Sybase.


Stedet blir den Røde Mølle

Vi starter halv åtte , og holder på noen timer.

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Nice meeting, but the room was not ideal (the people at the end of the table could probably not hear a word).

  March 9, 2008

 • Glenn-Ove F.

  Dette var et godt intativ, men oppmøtet var litt skralt. Kanskje man må ha mer fagligstoff for at folk skal føle de kan ta seg tid til å være med på slikt ting?...

  March 6, 2008

 • Lars F.

  Artig å se et lite produkt fra et enmannsforetak vokse i en smal nisje. Viser at man kan komme langt med Ide, Vilje og Delphi :)
  Som vanlig hyggelig å treffe andre brukere og utveksle litt erfaringer med Delphi og andre verktøy som er i skuddet og verdt en titt.

  March 6, 2008

 • Christer G.

  Trivelig og lærerikt å møte kunnskapsrike folk som driver med annet enn en sjøl!

  March 6, 2008

 • Alf C.

  Bra! Gjerne slikt oftere :-)

  March 6, 2008

 • A former member
  A former member

  Litt vanskelig lokale. Oppdaget etterpå at de bakerste ved langbordet ikke hørte hva jeg sa i foredraget. Vet ikke om de så alt på skjermen heller. Meget positivt ellers å møte kolleger i bransjen og utveksle erfaringer. Fint at det ble avsatt god tid til dette. Pga dobb.boking ble det liten plass ved bordene og liten mulighet til å snakke med flere deltagere. Alt i alt et meget positivt møte og god pizza.

  March 5, 2008

17 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy