addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Odd B.

Location:

Oslo

Member since:

September 4, 2007

Hva slags typer prosjekter har du jobbet med?

Intern tjenesteutvikling (soap/rest/xml), integrasjon mot eksterne tjenester (Altinn m.fl.), desktop-produkter (praksisadministrasjon for tannleger, rapportering til det offentlige, revisjonsmetodikk, regnskap, crm).

Hvor lang erfaring har du med utvikling generelt og Delphi spesielt?

De første kodelinjene ble skrevet i -87. Ble introdusert for turbo pascal 3.xx og oppover fra -89. Arbeidserfaring med tungt innslag av delphi siden -97.

Hvilke platformer interesserer deg mest? Win32, Win64, .NET, Mono, Mobiler, Linux eller annet?

Det er mange interesser. For øyeblikket tester jeg ut hvordan datasnap og rest kan benyttes til å gi brukertilgang til en windows service. Det er alltid spennende å prøve noe nytt, og å se om man oppnår det man ønsker.

Hvilken versjon av Delphi bruker du mest?

XE3. Vi går over til XE5 eller XE6 om kort tid.

Introduction

Jeg er en av dem som har holdt på med delphi og pascal nærmest lenger enn det er nødvendig å huske. Er nå systemutvikler i Maestro Soft AS, hvor jeg fokuserer på online tjenester, integrasjon og ellers bidrar på andre fronter når/hvis det trengs.


No Photo

Interests

  • Not yet added

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy