addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

God Jul og Godt Nytt År!

From: Robin B.
Sent on: Friday, December 21, 2012 2:39 PM

Hei alle Delphi Programmerere!

Vi i Alfasoft ville bare benytte denne anledningen til å ønske dere og deres familier en riktig God Jul og Godt Nytt År! Kos dere masse i disse dagene og nyt fridagene idet vi tilbakelegger 2012 :)

 

Ønsker også å benytte anledningen til å fortelle om noen av tingene som kommer til å skje i 2013 fra Alfasoft/Embarcadero:

- Vi vil kjøre et Delphi kurs hos oss i Lillestrøm 12-13 Mars. Det vil være et bra kurs for deg som ønsker å friske opp kunnskapene innen Delphi eller lære mer om XE3. Detaljer kommer snart!

- Mobile Studio blir lansert i løpet av 1. halvår 2013. Vi vet ikke så mye om dette enda, men vi gleder oss veldig til å se hvordan det blir.

- I April vil det arrangeres kurs med selveste Dr.Bob, hvor tema vil være Delphi XE3 FireMonkey 2. Kurset vil holdes i Gøteborg 8-10 April, og mer info kommer snart!

Og mye mer! Det er bare å glede seg til 2013!

 

Nyt julen, de velfortjente fridagene, og ikke minst tiden med familie og venner!

 

Julehilsen fra Alfasoft

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy