add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Smart Mobile Studio presentasjon

From: Jon Lennart A.
Sent on: Friday, January 11, 2013 4:25 PM
Kjære Delphi brukere

Optimale Systemer AS ønsker å invitere til en gratis innføring i Smart Mobile Studio førskommende torsdag (den 17. januar) på formiddagen.  (Enten i Vestfold/Larvik eller i Oslo.  Fint hvis du gir oss en tilbakemelding på preferanse).

Presentasjonen vil gi et godt innblikk i hvordan du kan bruke Object Pascal og din kunnskap om Delphi til å lage mobile apps. og HTML5-baserte web applikasjoner.

Smart Mobile Studio er et verktøy som oversetter Object Pascal til JavaScript.  Produktet er utvikliet i Norge, og det er banebrytende ved at man kan benytte alle OOP fordelene (klasser, arv, interfaces, typecasting, tidlig binding, type-sjekk og mer til) i nettleseren. Vår genererte kode bruker avanserte teknikker som VMT (virtual method table) for å gjenskape klasser og arv slik Pascal programmerere er vandt til å jobbe med disse. Resultatet er et avansert og banebrytende produkt for utvikling av mobile applikasjoner (iPhone, iPad, Android osv).

Agenda:

- Bakgrunn for prosjektet
- Innføring i Smart
- Hva kan utvikles i Smart (eksempler)
- Hvordan distribuere Smart Apps.

Vi håper på god oppslutning!

Dersom du er interessert, så send en mail til [address removed].
Denne adressen kan også benyttes for spørsmål knyttet til opplegget.

Med hilsen

Jon Lennart Aasenden
Jørn Einar Angeltveit

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy