addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Norway Delphi Club Message Board › Vil du være med på å bygge Delphi-miljøet ytterligere i Norge og Sverige?

Vil du være med på å bygge Delphi-miljøet ytterligere i Norge og Sverige?

Roberth H.
user 4063531
Group Organizer
Oslo, NO
Post #: 3
Da vår produktansvarlig for utviklingsverktøy skal ut i pappapermisjon søker vi nå etter hans vikar både i Norge og i Sverige. Dette er en unik mulighet for deg til å prøve ut dine salgsegenskaper, hvor du vil få bli med på en spennende utvikling i et ekspanderende selskap.

Som arbeidssted kan du velge mellom Lillestrøm eller Gøteborg. Det er god mulighet for fast ansettelse etter endt vikariat.

Som produktansvarlig kommer du til å håndtere din egen produktportefølje med unike innslag, men fortrinnsvis utviklings- og databaseverktøy fra produsenten Embarcadero. Du får mye kontakt med kunder og produsenter, og ansvaret for å drive produktporteføljen mot strategisk utvalgte segmenter og markeder.

Du har følgende kvalifikasjoner:
-Salgs- og resultatorientert, og trives med å møte kundenes behov, store som små.
-Selvgående og prestisjeløs lagspiller.
-Kreativ og oppfinnsom som person med utpregede entrepenøregenskaper.
-Trives med salg, og har evnen til å se og utvikle nye markeder både selvstendig og i et team.
-Fleksibel, utadvendt og selvstendig.

Høyere utdanning er en fordel men ikke et krav.

Vikariatet er i utgangspunktet for perioden 15. Mars til 15. Oktober, men perioden er åpen for diskusjon hvis du er interessert, men ikke kan starte før f.eks i April..

Kontakt meg hvis du er interessert! Send epost eller ring +47 6484 1590.

Mvh
Roberth Hoff-Olsen
Daglig Leder
Alfasoft AS
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy