align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Norway Delphi Club Message Board › Nextsys AS søker Delphi utvikler.

Nextsys AS søker Delphi utvikler.

Torgeir A.
user 5504073
Oslo, NO
Post #: 2
Nextsys AS leverer elektroniske journalsystemer til tannleger og til klinikker innen alternativ medisin. Nextsys har i dag 500 brukere av systemene i Norge. Dette antallet er voksende. Bedriften står foran store oppgaver og søker derfor ny medarbeider til utviklingsavdelingen. Nextsys AS er en del av Dental Sør gruppen som er total leverandør til tannlegebransjen i Norge.

Arbeidsoppgaven omfatter i hovedsak å utvikle ny funksjonalitet i vår egenutviklede programvare i samarbeid med andre utviklere i organisasjonen. I tillegg består stilling av noe teknisk kundestøtte samt installasjon på klinikker. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Gode norsk-kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning for stillingen.

Du bør være en strukturert programmerer, ha teknisk innsikt og være serviceinnstilt. Erfaring fra tilsvarende arbeid er ingen betingelse, men en fordel. Dokumentert erfaring innen programmering er viktigere enn høyere utdanning.

Kjennskap til flest mulig av følgende plattformer/språk er en fordel: Borland Delphi, C, Pascal, XML og SQL.Referanser ønskes. Vi kan tilby lønn etter avtale og en trygg jobb i en forutsigbar bransje. Søkeren bør ha ønske om å jobbe i en liten bedrift med mange muligheter.

Arbeidssted: Kongsberg eller Lierskogen eller på Bryn i Oslo.

Har du lyst på ny jobb? Send oss CV og en kortfattet søknad til henning.andersen@dentalnet.no snarest.
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy