addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Norway Delphi Club Message Board › God Jul og Godt Nytt År!

God Jul og Godt Nytt År!

Robin B.
user 61174522
Oslo, NO
Hei alle Delphi Programmerere!

Vi i Alfasoft ville bare benytte denne anledningen til å ønske dere og deres familier en riktig God Jul og Godt Nytt År! Kos dere masse i disse dagene og nyt fridagene idet vi tilbakelegger 2012 :)

 

Ønsker også å benytte anledningen til å fortelle om noen av tingene som kommer til å skje i 2013 fra Alfasoft/Embarcadero:

- Vi vil kjøre et Delphi kurs hos oss i Lillestrøm 12-13 Mars. Det vil være et bra kurs for deg som ønsker å friske opp kunnskapene innen Delphi eller lære mer om XE3. Detaljer kommer snart!

- Mobile Studio blir lansert i løpet av 1. halvår 2013. Vi vet ikke så mye om dette enda, men vi gleder oss veldig til å se hvordan det blir.

- I April vil det arrangeres kurs med selveste Dr.Bob, hvor tema vil være Delphi XE3 FireMonkey 2. Kurset vil holdes i Gøteborg 8-10 April, og mer info kommer snart!

Og mye mer! Det er bare å glede seg til 2013!

 

Nyt julen, de velfortjente fridagene, og ikke minst tiden med familie og venner!

 

Julehilsen fra Alfasoft
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy