addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

2e editie #devdate, Automotive Intelligence

From: user 1.
Sent on: Wednesday, August 31, 2011 12:37 PM

Beste Devdater,

Na het succes van de eerste #DEVDATE (foto's) kondigen we met plezier de tweede #DEVDATE aan! Deze vindt op 6 oktober plaats op de High Tech Campus (The Strip) in Eindhoven, en heeft als thema Automotive Intelligence. Graag delen we kennis en inspiratie met je over de auto-industrie en de rol die software developers hier in hebben.

Autocoureur Tom Coronel is de host van deze #DEVDATE, en we hebben vooraanstaande sprekers van TomTom, TU/e en Tass. Ook is er weer een Shake2Take, waarbij deelnemers dit keer kans maken op een PlayStation3 met het racegame Gran Turismo 5.
Kijk hier voor het uitgebreide programma.

Kom je ook? Meld je hier aan.

Tot #devdate!
Het #devdate team

Froukje Pennings ([address removed])
Femke Brants ([address removed])

#devdate op Facebook (link)
#devdate op Twitter (link)

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy