addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Nog een week de tijd om je aan te melden voor #Devdate 5

From: Kim van den B.
Sent on: Thursday, February 28, 2013 1:54 PM

 

Beste Devdater,

Over een week, op donderdag 7 maart, is het zo ver en zijn we klaar voor de 5e editie van #Devdate met het thema Wearable Technologies. Mocht je nog niet aangemeld zijn dan nodigen wij je van harte uit om dit alsnog te doen, klik hier om je aan te melden. Voor degenen die zich al aangemeld hebben, zorg, om niets te missen, dat je op tijd aanwezig bent.

Als je de eerdere berichten hebt gemist kun je hier het programma bekijken.Ben je nog niet eerder op de High Tech Campus in Eindhoven geweest? Klik hier voor de routebeschrijving.

Wij hebben er zin in en hopen je volgende week donderdag te zien.

 

Kim van den Bogaart: [address removed]

Lizet Bary: [address removed]

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy