addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

DevOps Meetup December

Unfortunately our guest speaker has canceled his presentation.

We have tried to assemble an emergency plan. Thanks to Ustream, we already have a confirmed speaker for the event: József Kapusi (Lead System Engineer) will introduce Vagrant, a virtualization tool that's truly a DevOps gem.

The second speaker slot is available, so if you have an interesting topic you would like to talk about for 30 minutes, please drop us a line in the message board, or to [masked].

If nobody will sign up for the second slot, we plan to have a couple of 5 minute lightning talks. Be prepared! :)

---

Sajnos külföldi előadónk lemondta a hétfői előadását, ezért vészforgatókönyvvel készülünk.

A Ustreamnek hála már van egy biztos előadónk Kapusi József (Lead System Engineer) személyében, aki a Vagrant nevű virtualizációs eszközt mutatja be, amely elengedhetetlen része manapság egy DevOps-szal foglalkozó ember eszköztárának.

A másik előadói helyre várunk egy jelentkezőt, aki 30 percben beszélne bármilyen DevOps témájú dologról. Ha élnél a lehetőséggel, írj itt a fórumon, vagy a [masked] címre.

Ha nem lesz második jelentkező, akkor néhány 5 perces villámelőadás lesz. Készüljetek! :)

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • Prezi

    Free Drinks, Venue and Tech

  • emarsys

    Free Drinks, Venue and Tech

  • Cheppers

    Free Drinks, Venue and Tech, Zsofi ♥

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy