Pro Action Café rond jouw vraag, project of uitdaging!

Beste dialoogvriend(in),

Een Pro Action Café is een ruimte voor creatieve en actiegerichte dialoog waar deelnemers uitgenodigd worden om hun project, opdracht, idee of vraag in te brengen. Deelnemers gaan in dialoog met elkaar en ontvangen ondersteuning in de vorm van andere perspectieven en inzichten die de realisatie van hun project, opdracht, uitdaging of vraag e.d. mogelijk dichterbij brengen.


Het Pro Action Café is een combinatie van ''World Cafe" en "Open Space" technieken en is ontwikkeld door Rainer von Leoprechting en Ria Baeck in 2008. Per project, opdracht, uitdaging of vraag wordt een dialoogtafel ingericht. Deelnemers trekken langs tafels en verrijken ingebrachte projecten, opdrachten, uitdagingen met hun vragen en suggesties. De dialogen worden verbonden en bouwen op elkaar voort naarmate de deelnemers zich verplaatsen van tafel naar tafel en hun ideeën elkaar bevruchten. De inbrengers en deelnemers ontwikkelen nieuwe inzichten in vragen en issues die ertoe doen in hun leven, werk, organisatie en gemeenschap. In de dialogen wordt de collectieve intelligentie van de groep aangesproken, ervaren en benut.


Wil je jouw idee, project of uitdaging bespreken tijdens de dialoogbijeenkomst, neem het mee naar de bijeenkomst of stuur een korte beschrijving van jouw idee, project of uitdaging naar [masked].

 

 

Join or login to comment.

 • Helma N.

  Ben wel nieuwsgierig hoe het allemaal verloopt met iedereen...

  1 · October 16, 2013

 • Helma N.

  Verhelderend. Spannend en heel goed om zaken zo open met elkaar te delen!

  1 · October 16, 2013

 • Wietske E.

  was mooi om mee te denken met de uitdagingen van anderen

  1 · October 16, 2013

 • Eugene B.

  Dank aan Michaela Merkum, Helma Nijssen en Jitka Meijer die gisteren voor het eerst deelnamen aan een dialoog in het Dialoog Café. Tot een volgende keer!

  October 16, 2013

 • Eugene B.

  Gesprekken over persoonlijke uitdagingen in het zakelijke domein zijn in een veilige sfeer gevoerd. Vier uitdagingen/thema's en detail besproken.

  October 16, 2013

 • Hugo S.

  Great eveing today. Een van de beste dialoogcafes die ik meegedaan heb. Dank aan allen.

  1 · October 15, 2013

 • Helma N.

  Go for it Jolanda. Maar er moeten wel meer mensen komen...

  October 2, 2013

 • A former member
  A former member

  ohw ohw ohw, eerst dacht ik nog, ik heb geen project of vraag om in te brengen... tot er legio zich aan mij aandienden! Ben inmiddels ook heel benieuwd naar de andere ingebrachte projecten/vragen. Ik ga m'n best doen om erbij te kunnen zijn. @Eugène, dan krijg je mijn inbreng nog.

  1 · October 1, 2013

 • Helma N.

  Hi allen, aangezien dit mijn eerste keer in het dialoog café is, lever ik graag eerst een bijdrage aan het verder helpen van iemand anders via de dialoog. ik kijk er naar uit!

  September 20, 2013

 • Hugo S.

  look forward to an inspiring conversation - after the summer vacation

  1 · August 13, 2013

 • Fokke W.

  Ja, maar dat weet ik 3 weken van te voren pas zeker.

  November 14, 2012

8 went

Entreebedrag

EUR10.00 per dialoogbijeenkomst.

This covers:

Payment is accepted using:

 • Cash or check - “Betaal je entree contant vóór het begin van de bijeenkomst. Drie banken naast onze vergaderruimte bieden de mogelijkheid je entreegeld te regelen.

Refunds are not offered for this Meetup.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy