addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Namizna igra Machina Arcana – Maribor, 5.10.2013 ob 17:00

Skupina talentiranih ustvarjalcev s sosednje Hrvaške je ustvarila izjemno zanimivo namizno igro Machina Arcana. Gre za igro, ki je kombinacija raziskovanja, reševanja problemov, igranja vlog in predvsem boja za golo preživetje v steampunkovskem svetu Lovecraftovske groze.

Info: http://machinaarcana.com/presentation-in-maribor/

Igro odlikuje ne le zabavna in intuitivna mehanika, ampak tudi umetniško dovršena izdelava.

Vsi ljubitelji namiznih iger, strategije, igranja vlog, fantazijske umetnosti, tetaklov in ne-Evklidske geometrije na tej predstavitvi verjetno nočete manjkati. Halloween sezona v Kulturnem inkubatorju se tako uradno odpira, do kulminacije v našem Halloween Party-ju pa nas loči še kar nekaj pošastnih dogodkov! Stay tuned :)

Join or login to comment.

3 went

Our Sponsors

  • www.druzabne-igre.si

    Spletna trgovina z odličnimi družabnimi igrami.

  • BGG guild

    Skupina za vse dejavnosti vezane na namizne družabne igre v Sloveniji.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy