align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Igralni četrtki v Klubu KIND

Toplo vabljeni k obisku enega starejših igralnih klubov pri nas (štejemo že 6 let), kjer lahko preizkusite igre iz naše obsežne kolekcije in jih igrate s prekaljenimi mački ali tistimi bolj lenobnimi. Skozi leta so se nabrale dobre igre in dobra družba, ki vedno rada sprejme nove igralce in radovedneže.

Obisk je odprt in brezplačen!

Naknadno lahko kot podporniki plačate tudi članarino, ki jo porabimo za nakup novih iger, vam pa dodatno omogoča izposojo vseh klubskih iger na dom. 

Klub Igralcev Namiznih Družabnih iger Slovenije. 

Kje smo. 
Klubske Igre. 
Diskusija o igrah za vsako posamezno srečanje.

Join or login to comment.

 • JanezL

  Bilo nas je 12. Za uvod 2 mizi po 6, Get Bit in Kakerlaken PokerRoyal, nato 3 mize po 4, Pillars Of the Earth, Citrus in Navegador. Potem Cash&Guns v 8 (Navegador se je mal zavlekel). Za konec pa se Werwolf s super Samotom kot moderatorjem v 9. Zabavno in ponovljivo ;).

  May 10, 2014

 • Marko

  Deset udeležencev, tri mize, pokrili vse okuse, zarisal par nasmehov na obraz, pa še Ukanc, smo uspešno počistili volodlakov in vaščanov!

  May 10, 2014

 • Marko

  Pridem.

  May 5, 2014

5 went

Our Sponsors

 • www.druzabne-igre.si

  Spletna trgovina z odličnimi družabnimi igrami.

 • BGG guild

  Skupina za vse dejavnosti vezane na namizne družabne igre v Sloveniji.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy