addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Sommerfest 2014 (DND - TDC)

I samarbeid med de andre faggruppene bak Trondheim Developer Conference arrangeres det sommerfest for utvikler-Trondheim. Det er gratis å delta, og Embedded.TRD har kun 11 plasser - førstemann til mølla prinsippet gjelder. Det vil bli servert grillmat tilberedt av kokk, og drikke til maten. 

Kvelden er et samarbeid mellom Grensesnittet, XP & Agile, NNUG, IxDA og Dataforeningen (Smidig og Embedded.TRD). Meld deg på i kun EN av gruppene. Vi regner med alle 150 billettene går raskt.

Vi håper på godvær og ønsker deg velkommen!

Kveldens sponsor

Join or login to comment.

No one went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy