addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Søk med retting

Hvor mange måter kan man feilstave Britney Spears? - Svar: 593

Vi vet at søk med retting av stavefeil er nødvendig for å sikre gode brukeropplevelser for notorisk slurvete og ukonsentrerte brukere. "Søk med retting" er også navnet på Kim Øyhus sin geniale søkemotor, som selv med store feil i søket raskt klarer å finne det som ligner mest. Han kommer for å fortelle om bakgrunnen for arbeidet sitt, om utfordringene han har møtt, og om de elegante løsningene han har oppdaget underveis.

Og er vi ekstra heldige så vil Kim gi oss en eksklusiv premiere på en ny og revolusjonerende søketeknologi. Kom - så får du vite hva du kanskje hadde gått glipp av for noe stort. Om Kim
Kim Øyhus er sivilingeniør i målefysikk fra NTH. Han er spesielt god på programmering som har å gjøre med fysikk og matte, som simuleringer og sannsynlighetsregning. "Søk med retting" bygger helt og holdent på avansert sannsynlighetsregning, som man ikke finner i bøker. Kim har mye rart på nettsia si, hvor han viser noe av spennet i sitt kreative intellekt.

http://oyhus.no/...

Vi er 182 søkeentusiaster i gruppa Oslo Enterprise Search. Vel møtt til vår første meetup i 2011!

Join or login to comment.

  • Vegard S.

    En intim og inspirerende meetup. Kim imponerer meg med grundigheten i arbeidet sitt, og hvordan han behersker hele teknologi-stacken fra prosessor og minne til systemarkitektur og skalering. Jeg gleder meg til å høre mer om øk med fletting...jeg mener søk med retting :-)

    January 27, 2011

15 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy