addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hva er Search Analytics og hvilke fordeler gir bruken av denne?

• Hva er Search Analytics og hvordan kan dette verktøyet i kombinasjon med søketeknologi gi forretningsmessige fordeler?
• Hvilken sammenheng har Findability og Search Analytics i praktisk bruk?

• Hvordan kan en organisasjon dra nytte av statistikk som søkemotoren henter opp fra besøkende?


Kristian Norling; markedsansvarlig hos Findwise holdt denne meget populære presentasjon på IntraTeam konferanse i Danmark for noen måneder siden. Presentasjon holdes på svensk og heter "Sökanalys i praksis" og handler om hvordan, man med enkle midler kan skape store forbedringer i funksjonalitet og brukeropplevelse gjennom bedriftens søkemotor.

Det hele vil avsluttes med et spørsmål og svar sesjon for at du skal ha mulighet til å stille de spørsmålene du måtte lure på til Kristian.

Kristian er en spennende foredragsholder i tillegg til å være blogger, iderik mann og analytiker. Han har tidligere vært ansvarlig for temaet; Søk i den Västra Götlandsregionen.

Offisielt programstart er kl 18, men vi møtes kl 17.30 for de som ønsker å slå av en prat eller ønsker å ta seg en matbit.

Join or login to comment.

  • Espen K.

    Bra oppsummering av hvorfor søkeanalyse, og et par knalltips på hvordan få flere til å skrive metadata. Vel verdt tiden.

    August 31, 2012

30 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy