addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oslo Enterprise Search Message Board › Meetup details changed: Hvorfor er søk så jævla vanskelig?

Meetup details changed: Hvorfor er søk så jævla vanskelig? Svein Berge forteller om en søkemotor.

Vegard S.
user 8038048
Oslo, NO
I've updated this Meetup. For more details, see the full listing:
http://www.meetup.com...­

---
Hvorfor er søk så jævla vanskelig? Eller er det nå egentlig slik?

Svein Berge, vår foredragsholder på denne første samlingen av søkeentusiaster vil gjerne si noe om akkurat det. Det er så lett at hvem som helst kan få det til, påstår han. Svein er en usedvanlig begavet herre som vil fortelle oss om en søkemotor han selv laget for 10 år siden, og som fortsatt brukes av bl.a. Eniro den dag i dag. Det blir en spennende reise med god tid til spørsmål fra salen.

Før foredraget vil vi (Mikael og Vegard) introdusere oss selv, og dele litt av vår glede over å møte flere som deler vår nysgjerrighet og lidenskap for søk og gjennfinning. Vi ønsker velkommen teknologer, prosjekledere, designere, tekstforfattere og alle andre som ønsker å delta.

Både før og etter samlingen blir det anledning til å spise god mat til en trivelig pris. Den Gode Café har forøvrig alle rettigheter til servering av alkohol.

Vel møtt på onsdag!
---

When: Wednesday, April 14, 2010 6:30 PM

Where:
Den Gode Café
Fredensborgveien 13 A 0177
Oslo
+47 22 20 34 55

If the changes affect your plans to attend, please take a moment to update your RSVP. (You can RSVP "No" or "Maybe" as well as "Yes".)

You can always get in touch with me through the "Contact Organizer" link on Meetup: http://www.meetup.com...­
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy