addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo


Filosoferen is een kunst apart en vraagt speciale vaardigheden

De Meetup  community Expertise in filosoferen over kunst en cultuur is bedoeld om die expertise gezamenlijk verder te ontwikkelen. Maar ook om alle belangstellenden met elkaar in contact te brengen en in de gelegenheid te stellen elkaar te bevragen en ontmoetingen te organiseren. Dat gebeurt online maar ook in offline werkplaatsbijeenkomsten.

Deze community beschikt over 3 fora (Discussions>Messageboard)

• actueel Dit forum is openbaar en geeft informatie over filosoferen over kunst en cultuur. Alleen leden kunnen hier nieuws op posten.

• aanbieders filosoferen over kunst en cultuurDit is een openbaar forum waarop het aanbod van de leden te vinden is.

• meepraten Dit forum is bedoeld voor alle leden. Je kunt lid worden en zelf vragen en ervaring inbrengen. De leden reageren hierop vanuit hun expertise.

Rose Figdor is de initiatiefnemer van deze community, oorspronkelijk in opdracht van een groep getrainde kunsteducatiedocenten. Vanuit de wens om hun expertise verder te kunnen ontwikkelen ontmoetten deze experts elkaar in netwerkverband. Zij kunnen musea en scholen ondersteunen bij het ‘Filosoferen over kunst en cultuur’. Inmiddels is deze community opengesteld voor iedereen die zijn of haar expertise op het gebied van filosoferen over kunst en cultuur actief wil delen en gezamenlijk verder wil ontwikkelen.


We're 81 leden

Membership is open to everyone

Content of this Meetup Group is only visible to members

 
Founded Feb 7, 2013

Organizers:

Rose Figdor, Carla Plaisier, Gerrit Stallinga, Jolanda Kosman
Contact

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy