Møt IE9-produktsjef Pete LePage!

HTML5 raser fremover om dagen og browsere får bedre og bedre støtte for den utviklende standarden. Microsoft er ikke noe unntak i denne sammenhengen og har med sin siste beta av IE9 virkelig vist at de er med på å drive utviklingen forover. Vi er derfor veldig glade for å herved kunne arrangere et unikt møte med IE9 teamets senior produktsjef Pete LePage som er her i forbindelse med
REMIX10! Dette vil bli en unik mulighet til å få et innblikk i hva IE9 teamet har jobbet med så langt, hva IE9 teamet jobber med og hva vi kan forvente oss fremover samt komme med direkte tilbakemelding til IE9 teamet! Nærmere direkte innsikt og mulighet for direkte tilbakemelding til IE9's utvikling kommer du trolig ikke i år! Kvelden vil bli todelt: Pete vil holde en seanse med hva IE9 teamet gjør ovenfor HTML5 for så å holde en QA der han svarer på direkte spørsmål og tilbakemeldinger fra dere! Pete omtaler seg selv slik: "LePage has been designing websites since his early days in high school, evolving from overlapping , and tags on GeoCities to properly styled CSS, managed hosted websites. Prior to joining the product management team, LePage was a tester on Microsoft's Visual Web Developer where he tested much of the web design experience." URL:
http://petelepage.com/blog/
Sted: 2 Etg Litteraturhuset Dagen er jo fredag så vi tar sikte på å prøve å bestille noe bord i Caféen i 1 etage før. Det vil da være mulig å spise for de som ønsker det eller bare være sosial. Vi tar sikte på å ha et bord fra kl 16.00 og frem til Pete går på. Har du lyst til å møtes litt før så skriv en kommentar her om at du ønsker å være med på reserveringen. Vi bestiller bord på torsdag ettermiddag. Mao; La taco'en og gullrekka ligge hjemme og ta med deg gode kolleger for en perfekt fredagspils med unik faglig input!!

Join or login to comment.

 • Thomas F.

  At least the first part was a shameless marketing scheme for MS and IE, e.g. comparing future IE versions against current production versions of competitors products, manipulated standards compliance charts etc. I wasn't there for the second part, but I suspect it was not that different, in purpose, from the first part.

  October 5, 2010

 • Gregers Gram R.

  I think the Q/A round worked very well. Many good questions, and Pete had honest answers to most of them :)

  October 2, 2010

 • Erik K.

  gutser og kommer uanmeldt for mat! :)

  October 1, 2010

 • Beate M.

  +2 Jeg og Heza Wasfy vil gjerne være med på mat. Håper at det ikke er for sent til å melde seg på.

  October 1, 2010

 • Trygve L.

  Jeg har reservert bord til 10 stk. Det står i mitt navn. NB: Det kan lønne seg å komme litt tidlig for mat. De stenger vist kjøkkenet en liten periode for vaktsikfte på kjøkkenet.

  October 1, 2010

 • Jari B.

  Er med på mat!

  September 30, 2010

 • A former member
  A former member

  +2; Pete LePage og jeg er med på mat :)

  September 30, 2010

 • Dag T.

  med på mat

  September 28, 2010

 • Gregers Gram R.

  +1 på mat og øl :)

  September 28, 2010

 • Sveinung Tord R.

  +1 på reservering... :) mat og øl er ikke feil!

  September 28, 2010

 • Trygve L.

  +1 på reservering :-)

  September 28, 2010

Our Sponsors

 • Promote JS!

  Hjelp JavaScript-ferskinger. Promotér språket og link til god dok!

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy