addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Johan de H.

Location:

Amsterdam

Member since:

May 3, 2014

Wat is je vakgebied / competentie?

Omdat het verhuren van werkplekken, vergaderruimtes en kantoren in mijn verzamelgebouw mij zo goed als geen tijd kost, omdat de receptie dat grotendeels opvangt, maak ik graag veel tijd vrij voor mijn grootste passie: Ondernemen. Ik ben een Entrepreneur (ondernemende ondernemer). Het liefst zet ik bedrijvigheid op van idee tot een goedlopende strakke organisatie of geef ik bestaande bedrijven een impuls om gezamenlijk de onderneming meer geld te laten verdienen. Mijn achtergrond als werktuigbouwkundig en elektrotechnisch ingenieur en mijn bedrijfskunde opleiding gecombineerd met mijn jarenlange ervaring met diverse ondernemingen, waar ik al of niet in deelneem, hebben gezorgd voor een brede basiskennis. Projectmatig werken, procesmatig denken en scenario analyses behoren tot mijn competenties. Omdat ik daarnaast vrij goed weet wat ik niet weet, weet ik wel erg goed welke anderen ik om me heen nodig heb. Samen creëren we een uiterst succesvolle onderneming of succesvol project.

Introduction

Met een verzamelgebouw in Reeuwijk als basis, voer ik regelmatig projecten uit die bedrijfskundig en/of technisch van aard zijn. Deze worden vaak in teamverband uitgevoerd met een netwerk aan freelancers binnen en buiten het bedrijfsverzamelgebo­uw.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy