addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Tom O.

Location:

Amsterdam

Member since:

March 30, 2012

What is your current occupation or function?

Op dit moment ben ik als onderwijsontwikkelaar betrokken bij de opleiding Creative Technology van de Universiteit van Twente, de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten afdeling Dans en het Top-programma van Hogeschool Edith Stein.

Could you summarize your professional experience and background (use your Public LinkedIn Profile URL + Photo)

Ik ben ook ontwerper van Chatrats, www.chatrats.nl , een vakoverstijgende lesmethode voor de vakken CKV, Nederlands, Levensbeschouwing, Maatschappijleer en mentoraat in het VO. Chatrats is een digitale didactiek en een methode voor biografisch leren en creativiteit. Daarnaast ben ik theatermaker en filmer. Als theatermaker won ik ondermeer de VSCD musicalprijs voor de beste musical van 1989, de Perpectiefreis en de VARA zondagprijs voor de popmusical ZeldZaam. Recent werkte ik mee als componist, tekstschrijver en performer aan de productie A Memoria da Agua (De Herinnering van Water) in het Watermuseum in Lissabon. http://issuu.com/www.me-volution.net/docs/100909_mevolution_tijdgeest http://issuu.com/www.me-volution.net/docs/100909_mevolution_visie http://vimeo.com/album/1877715 http://vimeo.com/album/1687202

What do you want to get out of the Global BDN Network Event? What are your interests?

Inspirerende ontmoetingen, die kunnen leiden tot realisatie van mijn levensopdracht: het stichten van een (virtuele) school, het maken van een documentaire speelfilm over deze revolutionaire tijd.

Introduction

Tom Oosterhuis (1962), ontwerper van MeVOLUTION, www.mevolution.net , een visie, werkwijze en e-portfolio op het gebied van zelfsturing in leren en ontwikkelen, een vorm van ontwerpend leren.

What Tom O. is saying about this Meetup Group

Super


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy