addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Grensesnittet Pages

Hva er Grensesnittet?
Grensesnittet er en faggruppe for de som jobber med digitale grensesnitt i Trondheim. Gruppen er relativt nyoppstartet og håper på å bli et møtepunkt for engasjerte fagfolk.

Hvem er Grensesnittet for?
Fagruppen er for alle som jobber med digitale grensesnitt. Enten du er designer, utvikler, tekstforfatter, interaskjonsdesigner eller er animatør, og du jobber med medier som web, desktopapplikasjoner, mobilaplikasjoner, presentasjonsskjermer eller lignende er Grensesnittet noe for deg.

Hvor ofte holder Grensesnittet meetups?
Målet er å holde et meetup annenhver måned. Vi prøver å holde oss til første onsdagen i måneden, men er fleksibel dersom dette ikke passer for foredragsholder.

Hvor lenge varer et meetup?
Normal agenda er at vi starter med mat 17:30. Klokken 18:00 starter første foredrag som varer i 45 min etterfulgt av en 15 min pause, før neste 45 min sesjon starter.

En annen variant er lyntaler, som normal er 10 min per pers, som går fortløpende. Vi tar en 15 min pause når vi er kommet halvveis.

Det er absolutt mulighet for prøve ut andre formater som minikurs, workshops etc, dersom noen skulle ha noen forslag.

Vi er normalt ferdig rundt klokken 20:00.

Ønsker du å holde et foredrag?
Alle medlemmer kan foreslå nye meetups. Det stilles ingen krav til foredragsholdere om tidligere erfaring. Trenger du hjelp til å arrangere meetupen ta gjerne kontakt med en i ledergruppen. Ledergruppen kan være behjelpelig med å finne lokaler og sponsorer, og flere foredragsholdere dersom du ikke ønsker å holde 2 x 45 min sesjoner.

Vi trenger lokaler
Dersom noen vet om lokaler som egner seg, eller har lokaler som er mulig å bruke vil vi gjerne vite om det. Vi har mulighet til å sette begrensning på antall personer på hvert meetup, så det er ingen krav til at det må romme alle medlemmene.

Vi trenger sponsorer
Grensesnittet vil at så mange som mulig skal ha muligheten til å delta. Derfor ønsker vi å kunne tilby litt mat og drikke før fagmøtet starter. En klassiker er pizza og brus bestilt fra ønsket leverandør. Da regner vi 3 pers per pizza og 1,5 l brus. Maten bestilles kvelden før eller samme dag, regnet ut ifra antall påmeldte til møtet. Dette gjøres enten av sponsor eller av arrangør av møtet. Obs! Grensesnittet kan ikke legge ut og etterfakturere for sponsing.

Hva får sponsor igjen
Som sponsor får du logoen din på Grensesnittets hjemmesider i 1 år etter siste sponsing. Sponsor vil også bli nevnt i e-post som sendes ut til alle medlemmene ved lansering av meetup og en uke før selve meetupet holdes. Samt at man blir lagt merke til som et selskap som bryr seg om fagmiljøet i byen.

Trondheim Developer Conference
Grensesnittet er også en av 5 fagmiljøer som deltar i planlegging og gjennomføring av TDC som er en årlig utviklerkonferanse som finner sted på høsthalvåret.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About Grensesnittet March 12, 2013 10:09 PM Hege R.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy