addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Eating bugs with a Canary, og Hvordan standarder brygges

Eating bugs with a Canary
Av Mads Mobæk, Bekk

Med JavaScript har du kodet opp en cutting-edge app, kanskje har du til og med brukt Backbone. Det eneste problemet er at det går treeeeeeigt! Er det en minnelekasje, og i tilfelle hvor? Dette foredraget tar deg med til eksempler på ulydige webapps og viser deg hvordan du oppdrar de med hjelp siste nytt innen profiling og debugging i Chrome Canary.

Mads er front-end utvikler hos BEKK Consulting og jobber til daglig med utvikling av mobile applikasjoner. Han har lang erfaring innen webutvikling, i tillegg til god kjennskap innenfor iOS, backendutvikling med Java og Ruby, automatisering og testing.

 

Hvordan standarder brygges
av Leif Arne Storset, Opera / sitter i W3C

Du irriterer deg over at den nye, spenstige CSSen du skrev ikke fungerer slik den skal i alle nettlesere. Eller at DOM-funksjonene er alt for tungvinte. Hvem har skylden? Jo, det er vi i W3C! I dette foredraget lærer du hvordan vi jobber med å utvikle webstandarder, hvordan det kan gå galt, og ikke minst hvordan du kan hjelpe oss å gjøre verden bedre.

Leif Arne jobber i Opera Software. Tidligere bidro han til layoutmotoren, og nå jobber han med Discover/Oppdagelser i android-versjonen av Opera. Han er medlem i arbeidsgruppa for CSS hos W3C. På fritida utvikler han friprog for lokal økonomi.


Kveldens sponsorer

Bekk sponser flyturen for Mads oppover.

 

 

Opera sponser flyturen for Leif Arne oppover.

 

 

Mat og drikke
Carl Johan har både mat- og drikkeservering. Dersom du ønsker å bestille mat anbefaler vi at du er på plass 17:30, slik at alle får bestilt og servert maten før vi setter i gang foredragene kl. 18:00. Carl Johan har studentpriser!

Join or login to comment.

 • Amund Ø.

  Hei.
  Bra kveld i går. Blir det lagt ut noen slides fra presentasjonene?

  1 · April 25, 2013

  • A former member
   A former member

   Eg kan gjera mine i løpet av eit par dagar. Må berre fiksa opp eit par småting før offentleggjering.

   April 25, 2013

  • A former member
   A former member

   Eg har no lagt ut mine på http://people.opera.c...­ . Dei er ikkje så meiningsfulle på eiga hand :) men kan vera greie om du treng påminning eller vil fylgja ein peikar.

   2 · April 29, 2013

 • Pål Kristian T.

  Tidsklemma :-(

  April 22, 2013

  • Hege R.

   Kjipern! Håper vi ser deg neste gang da!

   April 24, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy