align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Trondheim Developer Conference 2012

 • Oct 29, 2012 · 8:00 AM
 • This location is shown only to members

Grensesnittet er en av fem faggrupper som i samhandling arrangerer årets utvikler-event i Trondheim. Som medlem av Grensesnittet får du herved et forsprang til å melde deg på, da det er begrensede plasser.

Dagskonferansen vil ta for seg både forside og bakside aspeketet ved utvikling. Foredragsholdere vil være lokale, nasjonale og internasjonale, med spennende variasjon innen tematikk og teknologi. Foredragsholdere vil lanseres fortløpende framover.

Meld deg gjerne på eventen her slik at vi kan ha oversikt over alle deltakere fra Grensesnittet, men

ENDELIG PÅMELDING TIL KONFERANSEN MÅ GJØRES GJENNOM NETTSIDENE TIL TRONDHEIM DEVELOPER CONFERENCE!

www.trondheimdc.no

@trondheimdc / #tdconf

Join or login to comment.

 • Hege R.

  Trondheim Developer Conference er nå utsolgt!

  1 · September 27, 2012

  • Thomas T.

   Nei - avventa pga av prisen til lønning. Ble for sein. Utgår vanlig MeetUp i Oktober? (Jeg var bortreist i forrige uke, så har ikke fått med meg det siste.)

   September 30, 2012

  • Hege R.

   Jeg kommer ikke til å ha kapasitet til å arrangere noe, går mye tid til TDC, men dersom noen andre vil så er det fritt fram.

   October 1, 2012

 • Hege R.

  Nå er det kun 50 plasser igjen!

  September 25, 2012

 • Jan Roald H.

  Veggen egner seg dårlig for diskusjon, men jeg vil si det er mange måter for en arbeidsgiver til å få bedre utnytte av 2500*X - ihvertfall faglig. Det er flott at noen tar initiativ til noe slikt, absolutt, men dette står i sterk kontrast til meetups der det faglige/sosiale utbyttet er svært høyt - gratis. Jeg gir meg med debatten nå - uegent fora, og jeg vil ikke provosere. Et godt initiativ, men jeg og sikkert mange andre, kan nok dessverre ikke delta på dette arrangementet.

  July 13, 2012

 • Hege R.

  Jan: Vi tar til etterretning tilbakemeldingene dine. Men som Pål skriver er vi så billig som vi har mulighet til å være med tanke på alle utgiftene. Dette er en non-profit konferanse som blir arrangert på frivillig basis på initiativ fra fagmiljøet som har savnet et slikt arrangement. Eventuelt overskudd går til neste års konferanse.

  Det får bli opp til hver enkelt arbeidsgiver og vurdere verdien av det. Så får vi se om det blir nok påmeldte, og ny konferanse neste år.

  July 13, 2012

 • Otto P.

  Jeg vil si dette er svært interessant for arbeidsgivere i Trondheim. Når det en sjelden gang arrangeres noe skikkelig faglig her i byen, som vi kan sende utviklerne på uten reisekostnader, så er det svært gunstig for arbeidsgiverne. Nytteverdien av den faglige input, og ikke minst inspirasjon, som utviklere får ved å delta på slke arrangement, er noe arbeidsgiverne har mye igjen for.

  July 13, 2012

 • Jan Roald H.

  Jeg tenkte mer på målgruppen en på arrangørene. Dere har foredragsholdere som frister utviklere og et navn som retter seg mot utviklere, men kompetansehevingen man får igjen for kostnaden ser jeg for meg er vanskelig å forsvare prisen med. For de fleste arbeidsgivere er nok dette uniteressant rent kompetansemessig med mindre de fisker etter nyansatte (studenter) eller er generellt "spandable". Forelesninger på Gløs er gratis for hvem som helst.

  July 13, 2012

 • Hege R.

  Sammenlignet med andre konferanser som feks NDC så er vi ikke noe dyrere. Jeg foreslår at du venter å ser på hvilke foredrag som kommer før du trekker noen konklusjoner. Konferansen er et sammarbeid mellom faggruppene i Trondheim som skal sikre at utvikleren kommer i fokus, og at det ikke blir en nettverksbyggingskonferanse, selv om dette også er et viktig aspekt ved arrangementet.

  July 13, 2012

 • Pål Eirik S.

  Ikke egentlig. Vi må ut med en del for lokalet, for foredragsholdere som kommer fra rundt om i verden (reise, hotell, betaling). Det skal lages mat til alle. For å si det slik så sikter vi oss inn på å gå i null med dette prosjektet. Det er ingen som skal hente ut penger fra potten etter konferansen. Alle som er med på arrangeringen jobber frivillig.

  July 13, 2012

 • Jan Roald H.

  2500 kroner er en absurd pris for 1? dag med foredrag.
  Ser for meg ut som om tematikken havner i bakgrunnen, mens relasjonsbygging og business er det man betaler for. Dette er noe for management/middle management - ikke for utvikleren...

  July 13, 2012

 • Hege R.

  Da er de første foredragsholderne lansert!

  July 13, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy