add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

En fortelling om det uventede

 • Sep 20, 2012 · 5:30 PM
 • This location is shown only to members

Obs! Torsdag denne gangen

Foredragene starter 18:00 og varer til ca. 20:00

En fortelling om det uventede

Marcus Almgren (@marcusalmgren) kommer å forteller oss litt om erfaringene han gjorde seg under utviklingen av nettstedet www.sabrurasushi.no.

Temaet vil være en ende-til-ende-fortelling om et lite webprosjekt i det virkelige livet, om det å håndtere det uventede og en hel rekke erfaringer fra prosjektet. Det blir litt webutvikling, men det blir fremfor alt en historie om mennesker.

Mat og drikke

Carl Johan har både mat- og drikkeservering. Dersom du ønsker å bestille mat anbefaler vi at du er på plass 17:30, slik at alle får bestilt og servert maten før vi setter i gang foredragene kl. 18:00. Carl Johan har studentpriser!

Join or login to comment.

 • Rolf Anders S.

  Spennende, engasjerende og inspirerende!

  September 25, 2012

 • Marcus A.

  Veldig flott opplevelse.

  September 22, 2012

 • Ben H.

  I never agree ;-) with how things are, but hey, this presentation was super cool and fun! Marcus sure has the skills it takes to communicate a topic in a way that keeps the audience attentive.

  September 21, 2012

 • Paul N.

  Veldig bra og underholdende fortelling om det uventede. Thanks.

  September 21, 2012

 • Hege R.

  En utrolig engasjerende og spennende historie om de utfordringene man står over i et real life web prosjekt, både når det kommer til design, interaksjon og implementasjon, og ikke minst samarbeidet med andre mennesker.

  September 21, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy