Lockpicking workshop

Workshoppen er ment for nysgjerrige mennesker som har lyst til å lære litt om fysisk sikkerhet. Alle informasjon som læres bort er fritt tilgjengelig og har vært mer eller mindre kjent i flere tiår. Lederen for workshoppet er ikke en låsesmed eller faglært på området, men har arbeidet med generell bygningsikkerhet.

Det har blitt satt et tak på 15 deltagere. Det kan vurderes å holde workshoppen flere ganger dersom det skulle vise seg å bli stor interesse. Sett deg på venteliste om det ikke er ledige plasser!

Deltagerne får en introduksjon til hva slags låsemekanismer som finnes, til låsdirking og litt historie om dirking av låser.

Vi kommer til å se nærmere på sylinderlåsen og forskjellige måter å dirke opp denne typen låsemekanisme.

Det vil bli utdelt dirkesett til alle deltagerne og en stk hengelås å forsøke seg på, dette får deltagerne beholde.

Deltagerne blir invitert til debatt rundt den aktuelle lovgivningen og etikken rundt dirking av låser.

Alle deltagerne vil motta en mail etter at de har meldt seg på med betalingsinformasjon. Det er forhåndsbetaling til bank-konto, så langt det lar seg gjøre. Det koster 200NOK (eller ca 26 EUR, meetup.com hadde ikke NOK som alternativ valuta.)

Workshoppen er planlagt til å vare til ca kl 15, etter dette fortsetter normalt uformelt meetup for hackerspacet i samme lokale som alle er velkommen til å delta på.

Join or login to comment.

16 went

Your organizer's refund policy for Lockpicking workshop

Refunds are not offered for this Meetup.

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy