addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Arduino Intro Workshop

Kurset gir en kort innføring i bruk av Arduino. Arduino er hardware og software bygget på åpen kildekode som gjør det enkelt å laget prosjekter med bruker av mikrokontrollere.

Vi viser hvordan du kan lage enkle, programmerbare maskiner som kommuniserer med standard hardware som brytere, lamper, thermistorer og lyssensorer. Målet er at kurset skal gi inspirasjon til å realisere egne ideer.

Kurset innledes med svært kort presentasjon etterfult av praktisk oppgaveløsning og konkurranser.


Vi stiller med Arduino- sett til utlån, det vil også bli mulighet for å kjøpe Arduinosett på kurset, til en sum av 450,-

Kurset holdes av: Aleksander Grande, KnowIT Andreas Bade, Greenbird

Deltakere bør ha grunnleggende programmeringskunnskaper, men dette er ikke noe absolutt-krav. Vi hjelper deg med å komme i gang uansett!

Hver deltaker må ta med egen datamaskin med minimum en ledig USB- port. Det vil bli installert utviklingsmiljø for Arduino som del av kurset. Programvaren støtter Mac, PC og Linux.

Kurset holdes på norsk.

Join or login to comment.

15 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy