addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Job searching in Swedish - SWEDISH ADVANCED

 • Feb 17, 2013 · 6:30 PM
 • This location is shown only to members

This group is only for people who have an advanced or higher intermediate level of Swedish and who wants to start training for a job interview in Swedish.

Detta är en ny grupp som är till för att öva sin svenska i situationer som uppkommer vid arbetssökande. Vi börjar med en liten grupp, men om det finns fler svensktalande som kan hjälpa till (och gärna som har erfarenhet inom området) så kan vi utöka gruppen efterhand.

Tanken är att öva på att formulera sig på ett sätt som man gör på arbetsintervjuer och vi kan även diskutera vanliga frågor som ofta kommer upp, samt hjälpa varandra med CV mm.

Ju mer förberedda ni är till denna grupp, desto mer kommer ni få ut av den! Titta gärna på annonser och fundera över hur ni kan skriva en ansökan, vad ni skulle säga på en eventuell intervju osv.

Vilka är dina bra, respektive dåliga sidor? Detta är frågor som man ofta får på jobbintervjuer! Fundera, skriv ner och ta med så diskuterar vi detta tillsammans!

Vi ses på söndag!

/Béki

Join or login to comment.

 • Diana B.

  Flu

  February 15, 2013

 • A former member
  A former member

  Hej! Just please note I would like to come. Tack so mycket!

  January 29, 2013

9 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy