align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Onder het genot van een drankje, versnaperingen en goede discussie, leggen we de basis voor de nieuwe IT.

Tomorrow's IT leaders is een groep professionals met een mening en met een passie voor de strategische kant van IT; uitdagingen die reiken tot boardroom niveau. Kan IT de helft goedkoper? Kun je dan blijven concurreren? Hoe zorg je voor toekomstbestendige software? Hier ontmoeten mensen elkaar die vinden dat IT veel effectiever kan en die ook ideeën hebben over hoe.

De groepsbijeenkomsten bieden een podium aan inspirerende sprekers, met als doel een thema van verschillende kanten te belichten en te bespreken met de groep. Ze vinden één keer per kwartaal plaats in Amsterdam op een dinsdag- of donderdagavond.

Wanneer je je wilt aanmelden voor een bijeenkomst kan dat met de RSVP-knop.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welkom, IT professional met visie!

What's new

 
Founded Sep 17, 2012

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy