align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Hipster Web Development - med alle de nyeste buzzwordsa du kan tenke deg!

Hipster Web Development!

 

Utvikling med HTML5, CSS3/LESS og JavaScript med AngularJS, Yeoman, Jasmine, Bower, SocketIO og Node.js i Cloud9, med Grunt, Git, MongoDB på MongoLab og Heroku!

 

Unngå bakevjene og mainstreamen ved å ligge to-tre hakk foran hypeskalaen! Imponer familie, venner og kolleger med din innsikt i det hippeste webutviklingsopplegget som finnes! Her blir det så forbanna mange cutting edge teknologier på en gang at det bare er å stille opp med fullstendig tømt hode og skikkelig åpent sinn!


Thomas Haukland fra Bouvet vil fortelle oss om hvordan man blir en artsy og vilt produktiv hipster-coder på under to-tre timer.

Vi skal lære oss å kode tighte websider av typen Single-Page (Web) Application/Architecture, hvor man jobber deklarativt med DOM’en, istedet for å måtte wire’e opp et lass av javascript for hvert field og action appen kan ha og ta. I tillegg vil du få et glimt eller to inn i et helt lass av web-hipsternes både velprøvde og neweste toolkits på blokka - vi snakker online cloud development med web-based full-fledged IDE, cloud test og prod-setting, med javascript-løsninger som virkelig gjør en forskjell, i tillegg til nye metoder og tankesett som kan snu opp-ned på din forståelse av hva web-development faktisk er!

Hovedtyngden av foredraget handler om AngularJS, et next-generation HTML/JavaScript rammeverk laget av Google som tar et "fresh take" på hvordan man lager webprodukter. Samtidig blir altså mange andre teknologier og verktøy presentert rundt Angular.

 

PS: Vi kunne jo delt ut brett og spilt Buzzword-Bingo utover kvelden, men vi ender nok uansett opp med at Everyone’s a Winner!


Møtet avholdes på Bouvet's lokaler i Stavanger, ved Vågen (hvor også Olavstoppen holder til), i etasjen ovenfor Egon's og Dolly Dimples - inngangen er på baksiden, ved parkeringshusinnkjørselen ved Posten. 

Møtet er gratis, og det er ikke pliktig å være medlem i javaBin for å delta.

MERK! Du må melde deg på Meetup-eventet for bestilling av pizza!

 

http://angularjs.org/

http://lesscss.org/

https://c9.io/

http://gruntjs.com/

http://yeoman.io/

http://nodejs.org/

http://twitter.github.io/bootstrap/

http://pivotal.github.io/jasmine/

http://twitter.github.io/bower/

http://socket.io/

http://git-scm.com/

https://github.com/

http://www.mongodb.org/

http://www.10gen.com/products/mongodb

https://mongolab.com/welcome/

https://www.heroku.com/

http://engineering.linkedin.com/nodejs/blazing-fast-nodejs-10-performance-tips-linkedin-mobile


P.P.S Hvis du er usikker på definisjonen av hipster, så er den her: http://byfat.xxx/

Join or login to comment.

 • Hallvard N.

  Thomas sin Github-konto hvor koden hans befinner seg:
  https://github.com/tompi

  Timeføringsappen:
  https://github.com/tompi/hourstest

  May 21, 2013

 • Per Ivar N.

  Meget bra, fortjener full score!

  2 · May 15, 2013

 • Bjørn Asle T.

  For a back-end java-head like me there was a whole lot of interesting stuff to learn. I already signed up to test C9.io, and have cloned the demo project for further study.

  1 · May 14, 2013

 • Janniche L.

  Er en tur i Stavanger og tenker å komme en tur dersom jeg får det til med krykkene mine. Ses forhåpentligvis!

  2 · May 13, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy