addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Workshop i teknisk testing

Som eksemplarisk javaBinne(r) har du selvfølgelig aldri vært ansvarlig for ytelsesproblemer i produksjon. Dessverre skjer det hos andre, og du lurer veldig på hvordan det er mulig.

Vi har skrevet en liten webapplikasjon som har flere forskjellige ytelsesproblem som vi har tenkt å la deltakerne avdekke. For de som har lite erfaring med ytelsestesting, vil vi gi innføring og eksempler i Apache JMeter. Hvis det er noen som har erfaring med andre testdrivere, kan vi prøve å sammenligne de forskjellige verktøyene.


Workshopen er tidligere holdt av Øystein Øie, Eirik Bjørsnøs og Jørgen Austvik på Booster-konferansen 2013.


Deltagere tar med seg en laptop med Git, Java 7, JMeter 2.9 (eller andre lastdrivere), Maven 3 og en IDE.

Join or login to comment.

 • Knut O.

  Super, men hektisk på slutten.

  April 19, 2013

 • Mikkel Byrsø D.

  Blir dessverre forhindret i å delta idag :(

  April 18, 2013

 • Thomas J.

  blir dessverre litt for hektisk med agenda før og etter :(

  April 17, 2013

9 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy