addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

JavaZone Workshop #2

Vi møtes for å jobbe videre med JavaZone 2014. Mye er gjort, men mye gjenstår også! Bli med da vel! :)


Noen av tingene som står på planen:

• Programkomite-arbeid: se på innsendte foredrag, planlegge fagmøter, ...

• AweZone: hvilke band skal få spille i år? Skal vi brygge eget øl?

• JavaZone for studenter: mye er alt gjort rundt partnere, nå gjenstår det å finne ut hva innholdet skal være!

• Tegning, form & farge: vi er i kontakt med en illustratør, og også med de som har laget filmene tidliger år. Bli med og påvirk hva som skjer her :)

Hacking og nerding: selv om vi har fått alt ut "in zeh cloud", er det mye mer å gjøre! Cake-redux, programsidene, javazone-arkivet og mye mye mer :)

• ...og sikkert flere ting også! Hva vil DU gjøre? ;)


Opplegget blir omtrent som sist: vi møtes på lørdag, jobber litt, spiser lunch sammen, jobber litt mer og går til slutt ut og spiser og drikker god øl på et bra sted. Hvor det blir er hemmelig... (les: ikke bestemt enda :P) Også som sist: hjelper du til å lage JavaZone, spanderer vi det andre på deg :)


Meld deg på, slik at vi ser hvor mange vi skal bestille lunch og middag til.

Join or login to comment.

15 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy