addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

MODX & SoftLayer in Amsterdam

 • Feb 19, 2013 · 2:30 PM
 • SoftLayer Amsterdam

Het is alweer even geleden, en dus tijd voor de Nederlandse MODX Community om weer eens bijeen te komen voor een meetup. Dit keer hebben we een hele speciale meeting op dinsdag 19 februari!

Onze vrienden van SoftLayer hebben ons uitgenodigd op hun kantoor in Amsterdam om daar met een select gezelschap een meetup te organiseren. Tijdens de meetup zal de nadruk liggen op actuele MODX onderwerpen waaronder MODX Cloud en het nieuwe Ambassador programma, maar ook zullen we meer horen over hoe SoftLayer het bedrijf achter MODX heeft geholpen met het Catalyst programma en staat er een exclusieve datacentrum tour op het programma! Daarnaast hopen we op veel discussie over diverse onderwerpen.

Klinkt goed? Schrijf je dan nu in voor de meetup! We hebben maar plek voor 15 MODXers dus bevestig je plek snel.

Programma

 • Vanaf 14.00 inloop en registratie.
 • Vanaf 14.30 introducties en aaneensluitend diverse korte presentaties van Jonathan Wisler (SoftLayer, General Manager), Mark Hamstra (MODX, Senior Developer) en Emily Sampson (SoftLayer, Senior Manager, Community Development).
 • Rondleiding in het SoftLayer datacentrum in Amsterdam
 • Videoconference met Ryan Thrash (MODX, Co-Founder & President) over MODX, Ambassadors & Community.
 • Q&A, Show en Tell, Round Table discussie.
 • Afloop rond 18u.


Belangrijk!

Iedereen moet verplicht een identificatiebewijs meenemen en uiterlijk een dag van te voren op de RSVP lijst staan met volledige voor en achternaam zoals deze ook op het identificatiebewijs staan. Dit is nodig voor de beveiliging van het gebouw en datacentrum. Als dit niet in orde is kom je mogelijk niet binnen dus denk er aan!

Locatie

Deze meetup is op het kantoor van SoftLayer in Amsterdam op het volgende adres:

Paul van Vlissingenstraat 16
1096 BK Amsterdam

In de omgeving van het gebouw is voldoende (betaald) parkeren beschikbaar en voor het openbaar vervoer is het metrostation Overamstel op loopafstand.

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Was weer "ouderwets" gezellig! Op naar de volgende meeting! :-)

  1 · February 19, 2013

 • A former member
  A former member

  I have to change my plans, I am sorry.

  February 17, 2013

 • Marco R.

  Sorry, andere afspraak die avond.

  February 10, 2013

7 went

Our Sponsors

 • modmore

  modmore ontwikkeld en verkoopt Premium Extras voor MODX Revolution.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy