addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

New Tech Meetup

Sziasztok!

Az év első nyári meetupjára remek techie témákat gyűjtöttünk:

Java programok statikus és dinamikus elemezése
Milassin András (4D Soft Kft.)

A Java nyelv dinamikus és statikus elemzésének, illetve az általunk kifejlesztett eszközök fejlesztése során felmerült nehézségek és érdekességek bemutatása.

 

TypeScript
Zentai Péter (jaystack Technolgies Zrt)

Új app írása TypeScripttel: hogyan használj tipizált eszközöket egy átláthatóbb kód eléréséhez.
Lesz még szó:
modulok és osztályok kezelése, AMD és CommonJS integráció, hosszú távon fenntartható, bővíthető codebase kialakítása.

 

Makró-mágia Clojure-ben
Nagy Gergely (http://asylum.madhouse-project.org/)

Miért, és mire jók a makrók, miben különbözik más (C/C++) makróktól, és egyéb nyalánkságok, kalapból előrántott példákkal és egyéb mágiákkal fűszerezve.

 

Zmenu.net - reszponzív design a gyakorlatban
Bene Bálint (www.Zmenu.net)

Egy online szolgáltatás ergonómiájának tervezése során a legkomolyabb kihívást az jelenti, hogy az oldal megjelenítése egyformán funkcionális,  következetes és egységes maradjon különböző eszközökön, platformokon és képernyőméreteken. A Zmenu.net vizuális ételrendelő oldal tervezése során számos buktatót kellett leküzdenünk ahhoz, hogy egy univerzálisan használható, reszponzív webdesignt alkossunk.

 

SSTV: Instagram nerdöknek
HA5VSA / Hackerspace Budapest

Mi a közös néhány megszállott rádióamatőrben, az Apollo küldetésekben és a Szputnyik 5-ön utazó két kutyában? Ha eljössz az előadásra, megtudod, hogyan továbbítottak képeket központosított infrastruktúra és kisebb erőművek igénybevétele nélkül az elmúlt 50 évben. Az előadás után az érdeklődők saját maguk is kipróbálhatják, milyen mindez abban a korban, amikor már mindenre van egy app.

 

 

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

Join or login to comment.

 • Balazs P.

  Pedig most jo lett volna :(

  June 3, 2013

 • Miklos S.

  busy :S

  June 3, 2013

 • dr. Meckl O.

  Kedves Csoporttagok! 10 év Business Analyst és Project Manager tapasztalattal szeretnék visszaülni programozni 6 hónapra. Olyan csapatot keresek, ahol a fő profil a webes és mobiltelefonos alkalmazás fejlesztés. Fizut nem kérek, viszont segítő és támogató profi környezetet igen. 10 éve tanultam programozni (C, Pascal, Delphi), illetve idén szabadidőmben kicsit ismerkedtem már PHP-vel és JavaScripttel, valamint az adatbázis programozás sem áll távol tőlem. Azonnal tudnék kezdeni. Jelentkezni nálam: dr. Meckl Orsolya, (20)[masked]

  2 · May 6, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy