addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

New Tech Meetup

 

SSTV revisited
HA5VSA (Hackerspace Budapest)

A 2013 júniusában elhangzott előadás folytatásaként egy konkrét projektkerül bemutatásra, melyben szerepel URH rádió, antennák, Raspberry Pi,kamera, UTP kábel és Python scriptek is. Az előadás után világossáválik, miért épp az Internet korában releváns az amatőr rádiózás, éshová vezet a hackerspace-ek és rádióklubok konvergenciája.

 

Firefox OS a küszöbön
Nagy Gergő

Firefox OS hamarosan elérhető hazánkban is. Itt az ideje, hogy felfrissítsük mit is kell tudni róla, és hogy mennyire egyszerű rá fejleszteni.


Migeran: a Java csak most jön
Kis Gergely - Migeran Ltd

A Migeran elhozza a Java nyelvű fejlesztés lehetőségét iOS alapú eszközökre.Voltak más próbálkozások Java támogatásra iOS-en, de a Migeran az egyetlen,ami teljes megoldást nyújt.Az előadásban bemutatom azokat a technikai megoldásokat, amelyek egyedülállóankényelmessé teszik az iOS fejlesztést bármely Java fejlesztő számára.

VS.hu - ki van kivel?
Pohly Ferenc - New Wave Production, VS.hu

Van hely még egy híroldalnak a magyar interneten? Egyáltalán mit akarnak ezek? Túl lehet (kell?) lépni a végtelen szövegekre épülő magyar online újságírás hagyományain? És ha bármelyik kérdésre pozitív a válasz, akkor mégis mi ebben a tech?

Inch - Android first

Müller András- Inch (Startup)

Az inch nem meghatározni, hanem kiegészíteni akarja az értékesítők munkját. Ilyet csak Androidon lehet. Megmutatjuk miért.

Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

Beugró mint mindig 1000 ft, amit a helyszínre költünk.

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy