New Tech Meetup

 

 1. Balogh Károly (Charlie): MorphOS – A kék pillangó kultusza
  • Egy tiltott név, egy csakazértis operációs rendszer. Hogyan csiholjunk új életet rohadt almákba, mit keresnek lepkék a strandlabda körül, hogy kerülnek lengyelek az Antarktiszra, és kinek jó ez egyáltalán?
 2. Szekeres Péter és Csikós Zoltán (Neticle Technologies Kft.): A web elemzése a Neticle-lel - Hogyan találjuk meg és hogyan tálalunk egy webes írást?
  • A Neticle-lel automatikusan számszerűsítjük a véleményeket, és összefoglaljuk a szövegeket a magyar webről közel valós időben. Bemutatjuk, hogyan jut el a weben megjelent szöveg, írás, poszt addig, hogy megjelenik a Neticle felületen elemezve és feldolgozva. A folyamaton végighaladva 2 fő technológiai részről fogunk beszélni: a saját fejlesztésű, egyedi újralátogatási algoritmussal rendelkező crawlerünkről és az automatikus szövegelemzőnkről.
 3. Dudás László (Neonia): QUARGO az új QR kód olvasó
  • A QUARGO előnyösen ötvözi a QR kódban rejlő adatbázis illesztési lehetőségeket és az Augmented reality látványos megoldásait.
 4. Faragó Péter és Benedek Balázs (Skawa): „My very nice startup is going global now”
  • Milyen tapasztalatok, felmérési eredmények állnak rendelkezésre a világban a startupok lokalizációs stratégiájával kapcsolatban? Hogyan nő a konverzió, ha +1,2,3,5 nyelven jelenítik meg a szolgáltatást?
 5. Nyakacska Zoltán (Nemesys Games): Tippek és trükkök render optimalizációhoz mobil platformokra
  • Az optimalizáció egy véget nem érő, sok időt és energiát emésztő folyamat. Az előadás során betekintést nyújtok, hogy milyen módszerekkel sikerült felgyorsítanunk a render-ünket az Ignite nevű autós játékunk iOS portolása során.

 Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy