addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

New Tech Meetup

Az év utolsó Meetupja, de hogy ne legyen unalmas, ezért megint új helyet próbálunk ki: Budán, a régi Átrium Mozi lesz.

Az ünnepi alkalomra való tekintettel az öt legjobb kérdést feltevő mikuláscsomagot kap!

Opus codec
Kishonti István

 

Forgó-Morgó feltámadt
Bujdosó Gergely (Bricks & Bits Kft.)

Powervision márkanév alatt fejlesztjük / forgalmazzuk villamosenergia-monitoring rendszerünket. A miniatürizált érzékelők a fogyasztókra megbontás nélkül, retrofit módon (akár lekapcsolás nélkül is) felhelyezhetők. A rádiófrekvencián továbbított jeleket a felhőben tároljuk, ahonnan az ügyfelek jelszó mögött hozzáférhetnek az adatokhoz egy magas analitikai képességekkel megáldott kezelőfelületeten keresztül, azokat grafikusan ábrázolt módon vizsgálva. Áttekintést és érdekességeket mondok a szolgáltatásról.

 

Az email feladók hamisításáról
Szathmáry Viktor

 

Sztratoszféra projekt
Csillagvári Zsolt és Kovács Gábor

Beszámoló egy magyar rekordkísérletről, ami UAV modellrepülőgépet juttat a sztratoszférába.

 

Amikor a gépek öntudatra ébrednek
Kömlődi Ferenc

Előbb a sci-fi világban, majd a tudományos-technológiai szakirodalomban is egyre gyakrabban emlegetett Technológiai Szingularitás az a speciális időpont, amikor az ember által létrehozott mesterséges intelligencia értelmi képességei elérik a Homo sapiens szintjét. Mikorra várható, mire számíthatunk utána? Valóra válnak a disztópiák vagy soha nem látott aranykor köszönt be?


Eloadásötleted van? Írj nekünk az [masked] címre. Köszönjük!

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy