addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Juniusi meetup

From: Szalai F.
Sent on: Tuesday, June 3, 2008 7:19 PM
Sziasztok

Szerdan meetup megint! Az eloadasok es osszefoglaloik az oldalon:
http://newtech.meetup.com/42/calendar/7892439

A helyszin es a feltetelek megegyeznek a mult honapival:
Millenaris Park C (!) epuletenek D eloadojaban kerul megrendezesre az esemeny.
Az eloadasok utan kb. egy oras "fogadas" lesz a Millenaris aulajaban (kotetlen beszelgetes - sor/bor/udito), utana pedig a kornyezo letesitmenyekben lehet majd az eszmecseret tovabb folytatni (javasolt pl. a Marxim a Kis Rokus utcaban).

Ezuttal is becsuletkasszas megoldassal mukodik majd a bufe. Szuksegunk van tovabbi tamogatasotokra is: vermerseklettol fuggo hozzajarulasodat koszonettel fogadjuk (fejenkent[masked]Ft nagyjabol fedezne a koltsegeket). Ha cegesen szeretned tamogatni az esemenyt, dobj egy nevjegykartyat a kasszaba es megkeresunk.

Kerjuk allitsatok be RSVP statuszotokat (http://newtech.meetup.com/42/calendar/7892439), hogy lassuk hany emberre szamitsunk. Megnyitottunk meg 10 tovabbi helyet is, ha igyekeztek, befertek!

Ezuttal is lesz elo kozvetites ket fele is. Reszleteket itt talaltok:
http://blog.meetup.hu/2008/06/03/junius-elo-kozvetitesek/

Varunk benneteket,
Feri + Akos, Balazs, Tamas, Viktor

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy