Budapest tech meetup - aprilis 4, ma 19h

From: Tamas T.
Sent on: Wednesday, April 4, 2007 2:20 PM
Kedves meetup tagok!

Elerkezett a napja a kovetkezo, azaz harmadik meetup megtartasanak. Ezzel kapcsolatban par dolog:
- Idopont 19h, a helyszin most a Kortars Epiteszeti Kozpont lesz (KEK, 1078, Nefelejcs u. 26), este 7 orakor. A Keletitol par percre talalhato gyalog, az epulet egy udvaron keresztul kozelitheto meg, mi fent leszunk az emeleten. Terkep.

- Ezen a helyen joval tobben elferunk, johettek nyugodtan, es hozhattok vendegeket is. Allitsatok be az RSVP statuszotokat, hogy lassuk kb hanyan leszunk.

- A friss eloadok listajat (is) megtalaljatok fent az oldalon, de sok uj infot talaltok az about us oldalakon is (videok, podcast, rolunk irtak, etc).

- Egy elozo levelben mar jeleztuk, hogy a hangositasnak es a helynek a koltseget a KEK nem tudja allni, mert ok is civil szervezetkent mukodnek, szukos keretekkel. Ezen a helyzeten segit, hogy a bufejuk nyereseget elszamoljak majd az egyenlegunkbe. Erdemes sokat inni, hogy ezen a helyszinen maradhassunk :-) A tanulsagokrol majd irunk a meetup utan.

- Kuldjetek eloadoas otleteket. Meg mindig kevesen irnak otleteket, inkabb irjatok tobb lehetoseget, legfeljebb ha nem jo azt egyutt megbeszeljuk.

Remeljuk ma este szemelyesen is talalkozunk,
Terray Tamas + Szathmary Viktor, Maroy Akos

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy