addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Májusi Budapest New Tech Meetup

From: Adam S.
Sent on: Thursday, April 26, 2012 9:35 AM

Kedves Barátaink!

Egy fontos dolgot szeretnénk nektek mondani a májusi miserend kihirdetése előtt: áéíóőű. Rendes unicode támogatás került a Meetup.com-ba, elvben soha többet nem kell ekezetek nelkuli levelet küldenünk nektek. Az első sört erre fogjuk inni májusban.

És akkor a program: lesz szó az elérhető bionikáról, azon is belül a Bebionic kézfejéről és annak programozásáról. A Masat-1 magyar műhold szoftveres rádiójáról, aminek a kliensét párezer rádióamatőr letöltötte és sikeresen használja. Az este bölcsészmérnök előadását Pataki Máté (nyugi, mérnök) fogja tartani a Sztaki plágiumkeresőjéről, ami még a Wikipédiából lopott, lefordított szövegeket is megtalálja. Végül pedig a valósidejű videó transzkódolásról lesz szó, hogy legyen igazi hardcore programozós előadás is, és a meetup végén ne dobáljatok meg összegyűrt sörösdobozokkal.

Az ötödik előadás még lóg a levegőben. Nagyon szeretnék egy elektromosautó építő csapatot - most van a Bosch Elektromobil verseny - de eddig nem jártam szerencsével. Ha van elektromosautóépítő ismerősötök, remek alkalom ezt elárulni.

Üdvözlettel,
Szedlák Ádám és a szervezők

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy