addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Szubjektív ajánló az augusztusi Meetuphoz

From: Lemák G.
Sent on: Monday, July 30, 2012 10:21 PM

Már csak két nap!

A legpangósabb időszakban is belecsapunk a lecsóba és hadra hívjuk a meetuposok legjavát. Két nap múlva újra együtt lehet a tábor apraja-nagyja, ha esik azért, ha nem esik, hát azért. Mi lesz az augusztusi kínálat?

Charlie ismét az angyalok nélkül tér vissza hozzánk és az amigás múltidéző előadása után elkalauzol minket a rothadt almától az Antarktiszig. Az absztraktja sejtelmes, sok jót biztosan nem ígér. :)

Talán létezik még olyan a csapatban, akinek mond vmit a szószablya fantázianév. Ha nem, akkor gondolj arra, amit a középiskolás korodban minden nyáron tettél. Igen, kötelezők röviden! Most megtudhatjuk, hogy a magyar webes világ szövegeit hogyan lehet valós időben kivonatolni. Kérdés, hogy értelmes szöveget kapunk-e...

Emlékeztek még A Fűnyíró Ember (1992), vagy Johnny Mnemonic (1995) virtuális világaira. Eltelt közel 20 év és még mindig nem lett a VR-ből valóság. És az AR-ből? Mi lesz, ha a QR-t és az AR-t ötvözöd? Ebből már kifő majd vmi?

Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy. Lehet-e a startup-odból is több pénzt csinálni, ha több nyelven beszél? Tőzsgyökeres előadóink most ebben a témában osztják meg velünk nemzetközi tapasztalataikat.

Végül, de nem utolsó sorban kicsit bekukkantunk a mobil platformokra való renderelésbe az Ignite autós játék kapcsán.

Augusztus 1-jén várunk Titeket fáradhatatlan lelkesedéssel!

 

Üdv,

A Meetup szervezők

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy