addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Szubjektív ajánló a mai estéhez

From: Gabriella K.
Sent on: Wednesday, September 5, 2012 10:34 AM

Hölgyeim és uraim!

Ma este ismét Budapest New Tech Meetup, immár 67. alkalommal várjuk a mélyen tisztelt nagyérdeműt, hogy öt pompás előadás, majd vattacukor, fröccs és egyéb nyalánkságok kísérte remek beszélgetés fogadja.


Először a magasba, a trapéz csillagaira tekinthetünk, segítségünkre lesz a Kepler távcső, melynek adatfeldolgozási feladatairól Molnár László mesél.

Erőművészként a Morgan Stanley nagyvállalati, több kontinensen működő szerverparkját ismerhetjük meg, ahol nem játék a szolgáltatás kimaradása.

Szabó Lőrinc a Google Chrome NativeClient technológiáját lovagolja meg bravúrosan, s hozza ki belőle a maximális tempót.

A Cynefin módszertan zsonglőrmutatványa során saját szemünkkel láthatjuk, hogy egy feladat sem esik le a földre.

Végül kártyatrükkökre is sor kerül, Hornák Zoltán beavat minket, mire figyeljük, ha (vigyázat!) csalnak készpénz-helyettesítő eszközeinkkel.

Várunk mindenkit nagy szeretettel ma este héttől, figyelem, a piros ajtót válasszátok, semmiképp ne a kéket!

Részletes adatok az alábbi linken:

http://www.meetup.com/newtech-42/events/70319462/

A belépő továbbra is 1000 Ft, melyet a helyszín bérlésére fordítunk.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy