addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

NewTech Meetup az Átriumban

From: Adam S.
Sent on: Wednesday, December 5, 2012 3:46 PM

Kedves Emberek!

 

A hír igaz, ma este meetup lesz, viszont nem a megszokott helyen, hanem a Mechwart ligetnél lévő Átrium moziban. A hely címe Margit körút 55., pont előtte tesz le a négyeshatos villamos. Mivel ez egy remek hely, ráadásul ott lesz a meetup, semmiképp ne menjetek az Impróba ma este.

Az este során lesz szó magyar UAV repülős modellkísérletről, az új Opus hangkodekről, ami mindenre jó, a levelek hamisításáról (jelentkezzen, aki gőzölt már fel e-mailt!), energiaspórolós megoldásokról és a gépek öntudatra ébredéséről.


Gyertek, jó lesz!

 

Üdvözlettel,

Ádám és a szervezők

 

PS: Átrium! Margit körút!

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy