addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

New tech meetup, ma 19h, Átrium

From: Tamas T.
Sent on: Tuesday, January 8, 2013 2:56 PM

Sziasztok!

Ma este egy jó kis kocka new tech meetup vár titeket az Átriumban, 19h-kor (Mechwart ligeti megálló mellett). Igyekeztünk visszatérni a gyökerekhez és elsősorban programozás központú témákra koncentrálni.

Egy technikai megjegyzés: több mint 140-en jelölték, hogy jönnek az eseményre. Általában kicsit kevesebben jönnek el, de ha mindenki ott lesz, akkor nem jut majd mindenkinek ülőhely. Érdemes korán jönni, vagy nagyon erősnek / idősnek tűnni. Mi igyekszünk minél több helyet kialakítani.

A program szerintünk:

Pintér Lóránt (prezi.com): Font rendering

Lóránt vállalta, hogy betegen is eljöjjön előadni, így megtudhatjuk miért érdemes egy olyan alapvető funkciót is házon belül újraimplementálni mint a fontok megjelenítése.

Komenczi Norbert (zlense.com): Film és videó: Z csatorna a gyakorlatban

Norbi először mutatja be azt a magyar fejlesztésű platformját amivel (ha jól értettem :) a 3d terek felépítését teszik sokkal hatékonyabbá a filmfelvétel közben felvett adatokkal.

Veszi Gábor (prezi.com): Miért nem lesz 100%-os rendelkezésre állásunk?

Talán az is kiderül hogy konkrétan mennyibe kerül a prezinek egy-egy tizedesjegy a 99.9....% végén.

Huszák Péter (iMind.eu): CI szerver barkácsolás iOs fejlesztésekhez

Aki még nem használt Continuous integration eszközöket annak is érdekes lesz az előadás, aki viszont igen, megtudhatja mennyivel nehezebb ezt iOs alatt beállítani.

Kerékgyártó Ákos (H.A.C.K. http://hsbp.org/zoldfal): Akvapónia kicsiben

Az est végén Ákos a hacktól egy deltás előadás keretében megmutatja hogy lehet kicsiben akvapóniát telepíteni. Alkalmas élőhely vajon a hackerspace bármilyen nem elektronikus létformának?

 

A program az előadók szerint + itt jelezzétek jöttök-e:

http://www.meetup.com/newtech-42/events/86570862/

A beugró most is 1000 ft, amit a költégekre fordítunk.

Gyertek, most is jó lesz, 

a szervezők 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy