addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Nőnapi meetup, avagy a Vénuszlakók támadása március 6-án

From: Lemák G.
Sent on: Wednesday, February 27, 2013 7:07 PM

Ritkán látni Őket, de érezzük, itt vannak közöttünk. A Vénuszról jöttek és a marslakók pályáját választották. Kik Ők? Igaz-e, hogy ebben a szakmában (is) máshogy közelít a probléma megoldásához a férfi és a nő?

A márciusi Meetup-ra a Nőnap közelségére való tekintettel női előadókat kértünk fel, hogy ezzel is tisztelegjünk a szebbik nem helytállása előtt ebben az erősen maszkulin jellegű iparágban. Női előadók ritkán láthatók a New Tech Meetup-on, ám most első ízben fog öt nő megjelenni a "gáton".

Szabó Adrienn és Gömbös-Szabó Julianna a SZTAKI Adatbányászati és Keresés Csoportjából érkeznek hozzánk, hogy bemutassák, hogyan oldották meg a „Big Data” problémát, illetve miként kutakodnak a blogposztjaink között. 

Mata Juli többedmagával azzal küzdött meg, miként lehetne egy irodalmi sétát az okostelefonokra varázsolni. Munkáját marslakók támogatták, de hogy meg is értse Őket, kockulnia kellett.  

Váncsa Juli hosszú éveken és legalább egy tucatnyi IT fejlesztési projektben élte át, miként működik a férfi agy és olykor miért a női megközelítés győzedelmeskedett. Rengeteg szórakoztató anekdotája van, amelyek közül egy-kettőt bemutat konkrét projekteken keresztül.

Reméljük, rendhagyó és történelmi estének nézünk elébe!

Az esemény oldala: http://www.meetup.com/newtech-42/events/75366192/

 

A Szervezők

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy