addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Api-design, leveransehastighet, Rapberry Pi og mer

Møt opp hos Capgemini for en trivelig kveld med gratis pizza og brus. Det blir mange interessente lyntaler i kveld. Du må bare huske å melde deg på slik at det går i orden med bestillinger!

Agenda:

17:00-18:00 Sosialisering

Spis pizza, drikk brus, kaffe eller vann og snakk med flotte folk.

18:00-19:30 Lyntaler

API-design - Joar Øyen (Acando)

Hvordan tenker du når du designer et .NET API som skal benyttes av andre enn deg? Fluent interface er en strategi for å lage brukervennlige klassebiblioteker. I denne lyntalen får du høre hvorfor, når og hvordan du kan tenke nytt når du lager noe som skal brukes av dine koleeger.

REST API - Pål Fossmo (Selvstendig)

REST brukes ofte til å eksponere data på toppen av en arkitektur. Man kan kanskje gå så langt som å si at REST er en arkitekturtype. REST er ikke en streng standard, og den tillater mye fleksibilitet. På grunn av denne fleksitibliteten og struktur friheten, krever det at man tenker gjennom beste praksis med tanke på API designet. I denne lyntalen har jeg prøvd å samle noen av tipsene jeg har kommet over når man skal lage et REST API.

Raspberry Pi - Kjetil Klaussen (Sentinel Software)

Raspberry Pi er en 700mhz ARM-basert datamaskin på størrelse med et VISA-kort, men har både HDMI, 3.5mm audio-jack, 100mbit ethernet, og 2x USB 2.0-porter. Det finnes en haug med Linux-distro'er som kan kjøre på den.

Ferdig snart? - Kjetil Klaussen (Sentinel Software)

Som utviklere lever vi under et konstant press for å levere, men hva gjør du for å sørge for å levere? Denne lyntalen vil inneholde noen enkle tips & triks for å øke din egen leveransehastighet.

19:30-20:00 Planlegging

Trondheim Developers Conference 2013 - Pål og Joar

Planleggingen for TDC 2013 mandag 28. oktober 2013 er allerede godt i gang, og nå ønsker vi at NNUGs medlemmer kommer med innspill til tema og foredragsholdere vi skal jobbe for å få på plass her i Trondheim til høsten. Her er det lov å sikte høyt, men jo mer konkret forslaget er desto større er sjansen for at det kan gjennomføres. Vi oppfordrer spesielt alle som går og tenker på noe dere kunne tenkt dere å dele om å ta turen innom, og har du ikke annledning legg gjerne igjen en kommentar til dette møte med ditt tips.

Kveldens sponsor er Capgemini

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy